Wilt u een vakantie in Friesland met rust, ruimte en recreatie?

Een vakantie in Friesland biedt alles voor rustzoekers en watersportliefhebbers. Villapark ‘De Herne’ in Terherne is knus, gezellig en heeft een open vaarverbinding met het Sneekermeer. De villa’s staan aan het water, zijn ruim opgezet en bieden volop privacy. Als u van water houdt, is zo’n vakantie in Friesland altijd een succes. Of het nu mooi of slecht weer is.

Villapark de Herne is in de huidige tijd met het corona virus gewoon open. We zorgen er voor dat u de sleutels contactloos op kunt halen en verder heeft u in de villa en omgeving alles wat u nodig heeft voor een heerlijk ontspannende vakantie. Alle villa’s zijn vrijstaand met een grote tuin rondom. U heeft dus veel rust en vrijheid.

U kunt kiezen uit 7 vakantiehuizen van 3 types, die allemaal particulier eigendom zijn. Het type Meinesleat is het meest economisch, het type Snitsermar het meest luxe. Elke villa is herkenbaar aan een eigen naam en anders ingericht. Bijna alle huizen zijn omheind, zodat honden en kinderen veilig in de tuin kunnen spelen. Overal vindt u boeken, kinderspeelgoed, muziek CD’s en -DVD’s. Bovendien heeft ieder huis een eigen steiger, waarvan u direct in het water springt, uw boot aanlegt of de schaatsen onderbindt. In de omgeving is ook van alles te doen. Terherne ligt in hartje Friesland, zodat de afstanden altijd kort zijn. U kunt bijzondere fietstochten maken of activiteiten ondernemen op het water. Zo is het fameuze Skûtsjesilen elke zomer op loopafstand te bekijken. Heeft u kleine kinderen? In mum van tijd bent u bij het kindvriendelijk strandje van het paviljoen.