Persoonlijke noot van de beheerder.

Welkom in ons villapark De Herne midden in het mooie Friese merengebied. Graag laten wij ook u genieten van dit mooie stukje Friesland. Ik ben Emma van der Werff en vanaf het seizoen 2022 de nieuwe beheerder van de huizen van de leden van de Vereniging van Verhuurders in villapark “De Herne”. Als vereniging zijn wij al ruim 20 jaar actief om de huizen van onze leden succesvol te verhuren als vakantie accommodaties. Alle huizen zijn vrijstaand en hebben hun eigen stijl. Naast een grote tuin aan het water liggen onze huizen op een unieke locatie voor zowel watersport als natuurliefhebbers. 

Sinds 1998 woon ik al in Terherne, waar we ongeveer in het jaar 2000 camping Oan ‘e Poel hebben overgenomen. Na een aantal jaren als campingbeheerder gewerkt te hebben, waren we in de tussentijd begonnen met de ontwikkeling van het terrein tot een recreatiepark zoals het nu is. Vanaf  2010 ben ik daarvan beheerder en nu ook van de vakantiehuizen in het villapark De Herne.

U kunt voor, tijdens of na uw vakantie met uw vragen of opmerkingen bij mij terecht. Ik zal proberen u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Op de Facebook-pagina van Villapark de Herne vermelden wij leuke activiteiten/nieuwtjes over Terherne en omgeving. We raden u aan de omgeving niet alleen vanaf het land, maar ook vanaf het water te verkennen. Graag begroeten wij u als onze gast!

Hartelijke groeten,
Emma van der Werff