Verhalen van de eigenaren. Lees het verhaal achter iedere villa

De eigenaresse vertelt:

Vakantiehuis Simmer, type Snitsermar

“Ik heb de woning de naam Simmer gegeven, omdat deze friese vertaling van zomer precies bij deze woning past”.

De eigenaren vertellen:

Vakantiehuis Boeier, type Sâltpoel

“We zochten indertijd een ruim huis met een mooi uitzicht en veel vrijheid. En vooral niet pal op elkaar, zoals in veel vakantieparken. Dat hebben we in deze ruim opgezette, groene omgeving gevonden en daar zijn we erg blij mee!”

Een reactie van gasten uit Oostenrijk:
“Wir sind jetzt, ich glaube für die 10. Mal in Bongel 10 zu Gast gewesen und ich sag immer “unser Haus”. Denn für uns ist es immer ein Bisschen wie heimkommen! Wir kommen nächstes Jahr ganz bestimmt wieder!”

8 – 29 juli 2016:
We hebben weer enorm genoten in Friesland en in dit aangename huis. Een huis waar je bij binnenkomst gelijk een gevoel krijgt van welkom te zijn. Onze kinderen en kleinkinderen zijn ook nog even geweest en ook zij hebben enorm genoten. Heerlijk zo’n tuin met een hekje. In 2014 zijn wij hier ook geweest. Wie weet komt er weer een vervolg.

30/7 – 7/8 2015:
Vom 30/7 – 7/8 2015 haben wir zusammen mit unseren 3 Enkeltöchtern eine herrliche entspannte Woche verlebt. Ihr Haus ist gemütlich, bequem und praktisch eingerichtet. Wirh haben uns hier sehr Wohl gefühlt. Danke für den schönen Aufenthalt.

Lees hier de ervaringen van onze gasten:

Vakantiehuis Tjotter, type Snitsermar

“We hebben een heerlijke vakantieweek gehad in jullie huis! Dit is echt een prachtplek. Vooral het weidse, vrije uitzicht! In huis was alles ook prima voor elkaar. We hebben heerlijk kunnen varen met onze boot en hebben met de auto de omgeving verkend. En natuurlijk de Kameleonboerderij bezocht. Kortom, voor herhaling vatbaar”!

“Twee heerlijke weken vakantie gehad in jullie huisje. Het was mooie weer, dus hebben we veel in de tuin gezeten en gezwommen. De tuin was zo hondvriendelijk dat we de honden ‘s avonds met moeite naar binnen kregen. Ook hebben we veel van de omgeving gezien: Sneek, Lemmer, Woudsend etc. Het huis was comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het was fijn hier te zijn, te relaxen en te ontspannen”.

“De KBBC-vlag verwelkomde ons…. We hebben een heerlijke week gehad. Veel regen en wind, maar we hebben best nog veel gezeild. Voor de Pico was de wind geweldig. Zodra de zon er was, zaten we buiten. We hebben genoten van het vrije uitzicht en de tuin. M.n. ook onze honden hebben genoten van tuin en steiger. Jullie huis is heerlijk comfortabel. Alles aanwezig. Gezellig ook. Gemakkelijk bereikbaar, zowel over de weg als over het water. Nogmaals, het was een heerlijke week”!

De eigenaren vertellen:

Vakantiehuis Beaufort, type Snitsermar

“Wij hebben ons huis vanaf het water ‘ontdekt’. Met gehuurde sloep voeren we langs verschillende waterparken. Villapark ‘De Herne’ was veruit het mooiste park door de ruime percelen en de grote waterpartij in het park. Kinderen kunnen heerlijk spelen, zeilen en zwemmen in het park wat voor ons doorslaggevend was. We vielen dus ook als een blok voor ons huis toen we het zagen. De tuin en waterkant lagen vol surfplanken, luchtbedden, speedboten en een prachtige zeilboot. Hier werd op en top genoten van de mooie ligging aan het water. Niet lang daarna was het ons huis. Voor u te huur om van te genieten.”

Lees hier de ervaringen van onze gasten:

Vakantiehuis Ark, type Meinesleat

“Voor de vijfde keer verblijven we in dit huisje. We komen hier al vanaf 2005, dus is het inmiddels voor ons bekend terrein. De buren zijn al goede vrienden geworden”!