Aankomst en Vertrek

De sleutel van de door u gehuurde vakantiehuis kan op de dag van aankomst worden opgehaald tussen 15.00 en 17.00 uur bij onze beheerder. Op de vertrekdag dient de sleutel vóór 10.00 uur weer bij de receptie ingeleverd te worden.

Korting bij langer verblijf

Bij een verhuurperiode van 2 weken wordt er automatisch een korting van 5% over het gehele verhuurbedrag aangeboden. Bij een verblijf van 3 weken is deze korting 6,5% en bij 4 weken of langer is de korting op de verhuur 8%.

Afwijkende reserveringen

Wilt u een langere periode reserveren of voor een afwijkende periode? Neem dan even contact op met de beheerder. In het hoogseizoen (juli – augustus) verhuren wij alleen per week met vrijdag als vaste wisseldag.  Zijn er geen opties meer voor de door u gewenste periode, informeer dan bij onze beheerder naar last-minutes of alternatieven.

Korting op Boothuur

Onze beheerder verhuurt ook zeilboten en sloepen of kan daar in bemiddelen met lokale aanbieders. Sommige bieden 10% korting op de boothuur als deze gereserveerd wordt samen met de villa.

Extra informatie

Villapark de Herne is in de huidige tijd met het Corona virus gewoon open.

Na plaatsing van uw reservering ontvangt u per omgaande een bevestiging. Op de verhuur van de vakantie huizen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. 

Covid maatregelen:

We zorgen er voor dat u de sleutels veilig op kunt halen en verder heeft u in het huis en de omgeving alles wat u nodig heeft voor een heerlijk ontspannende vakantie. Alle huizen zijn vrijstaand met een grote tuin rondom. U heeft dus alle rust en vrijheid. Onze huizen worden verder door een professioneel bedrijf schoongemaakt. U bent zelf verantwoordelijk voor het eventueel afsluiten van een annuleringsverzekering.

Condities:

Bij uw reservering zal worden gevraagd naar de samenstelling van het gezelschap en de leeftijd van de aanwezigen. De beheerder behoudt zich het recht voor om gezelschappen te weigeren. Verhuur aan groepen jongeren wordt ontmoedigd. Dit alles om de kwaliteit van het park te behouden en de rust voor onze buren en de omgeving te handhaven.

Heeft u vragen voor over een verblijf op ons vakantiepark?

Wij helpen u graag verder met advies op maat.