Villa Schoener, type Snitsermar


Villa Schoener, type Snitsermar

De villa Schoener is van het type Saltpoel, maar door een grote aanbouw en uitbreiding aangemerkt als type Snitsermar. Dit is ons meest royale accommodatie. De villa is een heerlijk familiehuis waar je met meerdere gezinnen kunt verblijven.

Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over 5 slaapkamers, 2 doucheruimtes met toilet, waarvan een met een ligbad. Een van de doucheruimtes grenst aan de slaapkamer op de begane grond. Door de uitbouw op de begane grond is de woonkamer tuingericht met uitzicht op de ruime tuin en het water.

De villa ligt aan een heerlijke relaxt stukje ‘binnen’ water waar kinderen heerlijk kunnen zwemmen, bootje varen en niet gelijk op het grote open water uit het zicht van ouders zijn. Tevens een goede visplek. De grote tuin ligt op het zuiden waar je de gehele dag op het terras kunt genieten van de zon. De overkapping is een fijne plek om ‘s avonds heerlijk met elkaar na te genieten onder het genot van een borreltje.

De onlangs vernieuwde ruime steiger biedt plaatst voor meerdere boten. De boot van de eigenaar ligt ook aan de steiger, maar er is nog voldoende ruimte voor uw eigen boot.

De eigenaren vertellen:

Onze zonnige gelegen villa is de plek om te ontspannen aan of op de Friese meren. In het gezellige dorp Terherne met verse broodjes en leuke restaurantjes