Villa Overstag, type Meinesleat


Villa Overstag, type Meinesleat

De villa ‘Overstag’ van het type Meinesleat is ideaal als u kinderen of honden meeneemt, want ze kunnen naar hartenlust veilig om het huis heen rennen. Ook in de winter kunt u hier uw hart ophalen. In de fotoserie vindt u o.a. een aantal winterfoto’s. Mocht het eens wat minder goed weer zijn, dan zijn er binnen veel boeken, dvd’s en cd’s. Onze gasten zijn elk jaar weer zeer enthousiast. Een greep uit de jubelende gastenervaringen vindt u hieronder (met link naar onze eigen website).

De eigenaren vertellen:

“Villa Overstag heeft echt een fantastische ligging vlakbij de dorpskern aan het water, waar heerlijk gezwommen kan worden. De tuin is ruim en omheind. In en om het huis is alle ruimte om heerlijk te genieten van een actieve of ontspannen vakantie”.

Lees hier de ervaringen van onze gasten: 

“Voor de kinderen is Terherne een erg leuk dorp. De Kameleonboerderij en het eiland met de rondvaart waren zeer geslaagd. Deze villa aan het water is zeer veilig met het hek en het poortje met slot. Erg fijn! Voor de kinderen was het ook leuk dat er kinderdvd’s in huis waren. Al met al een zeer geslaagde vakantie en aan te bevelen bij andere gezinnen met en zonder kinderen”. 

“Wat een genieten hier! Onthaasten, mooi huis, erg schoon. Voor onze hond was het ook fijn dat de tuin afgeschermd was. We hebben ook prachtig gewandeld tussen de schapen en ooievaars. Zeer zeker tot volgend jaar”!

“Ook wij hebben hier 2 heerlijke weken gehad. We hadden onze eigen boot mee, die hier prima kon liggen en wat ook de kans gaf om er af en toe wat aan te klussen. Paar keer lekker gevaren. Verder uiteraard genoten van de tuin, waar onze kinderen van 2 en 3 superveilig konden spelen. Het huis is ook heerlijk. Alles is er; we hebben werkelijk niets gemist. Superschoon ook. Veel speelgoed, films en boekjes voor minder mooi weer-momenten. Het Scheepvaartmuseum en het ModelSpoorbaanmuseum in Sneek zijn wat ons betreft aanraders. Ook voor de kinderen erg leuk. Kortom, een heerlijke vakantie die voorbij vloog. We vertellen het bestaan van deze plek zeker door”!  

“Samen met onze twee kleine kindjes en opa en oma hebben we hier een heerlijk weekje doorgebracht. We hadden erg geluk met het weer en hebben dus veel buiten gezeten. De omheinde tuin is ideaal, net zoals de steiger waar we de boot prima konden aanleggen. Verder heel fijn dat het een compleet aangekleed huis is, ook met alle kinderspullen erbij”.

 

Direct door naar Reserveren

 

Vragen?

Heeft u nog vragen? Onze beheerder staat u graag te woord.