Villa Boeier, type Sâltpoel


Villa Boeier, type Sâltpoel

De villa ‘Boeier’ van het type Sâltpoel ligt op loopafstand van het dorp en heeft aan drie zijden vrij uitzicht. U heeft volop privacy en een extra grote eigen steiger. Het uitzicht is geweldig. Binnen vindt u een grote masterbedroom en extra wastafel op een van de slaapkamers en er is ook nog een extra slaapkamer met twee bedden op de zolderverdieping.

De eigenaren vertellen:

“We zochten indertijd een ruim huis met een mooi uitzicht en veel vrijheid. En vooral niet pal op elkaar, zoals in veel vakantieparken. Dat hebben we in deze ruim opgezette, groene omgeving gevonden en daar zijn we erg blij mee!”

 

Een reactie van gasten uit Oostenrijk: 

“Wir sind jetzt, ich glaube für die 10. Mal in Bongel 10 zu Gast gewesen und ich sag immer “unser Haus”. Denn für uns ist es immer ein Bisschen wie heimkommen! Wir kommen nächstes Jahr ganz bestimmt wieder!”

 

8 – 29 juli 2016:

We hebben weer enorm genoten in Friesland en in dit aangename huis. Een huis waar je bij binnenkomst gelijk een gevoel krijgt van welkom te zijn. Onze kinderen en kleinkinderen zijn ook nog even geweest en ook zij hebben enorm genoten. Heerlijk zo’n tuin met een hekje. In 2014 zijn wij hier ook geweest. Wie weet komt er weer een vervolg.

 

30/7 – 7/8 2015:

Vom 30/7 – 7/8 2015 haben wir zusammen mit unseren 3 Enkeltöchtern eine herrliche entspannte Woche verlebt. Ihr Haus ist gemütlich, bequem und praktisch eingerichtet. Wirh haben uns hier sehr Wohl gefühlt. Danke für den schönen Aufenthalt.

 

Direct door naar Reserveren

 

Vragen?

Heeft u nog vragen? Onze beheerder staat u graag te woord.