Huisdieren zijn toegestaan
Geschikt voor 6 personen
Eigen aanlegsteiger
Gratis internet

Tjotter

Type Snitsermar Tjotter

De villa ‘Tjotter’ van het luxe type Snitsermar heeft een schitterend weids uitzicht. De Friezen zeggen dan: “Hier kun je ademen”! ‘s Avonds, overdag, zomer en winter, het is hier altijd heerlijk vertoeven. Stress vliegt van uw schouders af en u komt helemaal tot rust. De goede recensies van onze gasten spreken boekdelen!

Bekijk op Google Maps

Note: Aan de steiger ligt de boot van de eigenaar, maar er is voldoende ruimte om uw eigen boot aan te leggen en om te zwemmen of vissen. 

Lees hier de ervaringen van onze gasten:

“We hebben een heerlijke vakantieweek gehad in jullie huis! Dit is echt een prachtplek. Vooral het weidse, vrije uitzicht! In huis was alles ook prima voor elkaar. We hebben heerlijk kunnen varen met onze boot en hebben met de auto de omgeving verkend. En natuurlijk de Kameleonboerderij bezocht. Kortom, voor herhaling vatbaar”!

“Twee heerlijke weken vakantie gehad in jullie huisje. Het was mooie weer, dus hebben we veel in de tuin gezeten en gezwommen. De tuin was zo hondvriendelijk dat we de honden ‘s avonds met moeite naar binnen kregen. Ook hebben we veel van de omgeving gezien: Sneek, Lemmer, Woudsend etc. Het huis was comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het was fijn hier te zijn, te relaxen en te ontspannen”.

“We hebben een heerlijke week gehad. Veel regen en wind, maar we hebben best nog veel gezeild. Voor de Pico was de wind geweldig. Zodra de zon er was, zaten we buiten. We hebben genoten van het vrije uitzicht en de tuin. M.n. ook onze honden hebben genoten van tuin en steiger. Jullie huis is heerlijk comfortabel. Alles aanwezig. Gezellig ook. Gemakkelijk bereikbaar, zowel over de weg als over het water. Nogmaals, het was een heerlijke week”!

  • Huisdieren zijn toegestaan (max. 2)
  • Geschikt voor 6 personen
  • Eigen aanlegsteiger
  • Gratis internet

Algemeen

Bootje of kano2 Kano's aanwezigKindvriendelijkAfgesloten tuinMuggenhorren in slaapkamersAllergie vriendelijkLinoleum in slaapkamers, houten vloer benedenTuinberging of garageRoken toegestaanNeeHuisdieren toegestaanJa (max. 2)

Interieur

Aantal slaapkamers3Aantal bedden6Gratis Internet / WifiJaRadio/CD spelerDVD spelerLigbadDoucheAparte inloop douche

Keuken

Magnetron/Combi/OvenJaKoffiezetapparaat / SenseoJa

Buiten

Ligging terrasZuid (met grote veranda)Tuin omheind (straat/buren)Zwemtrap op steiger/kant

Boek direct villa Tjotter

Selecteer de gewenste datum, doorloop de vervolgstappen en maak uw boeking definitief.
Je ontvangt daarna per mail de bevestiging!

  • Eenvoudig en snel reserveren
  • Afrekenen met iDeal
  • Reservering direct bevestigd per mail