Villa Tjotter, type Snitsermar


Villa Tjotter, type Snitsermar

De villa ‘Tjotter’ van het luxe type Snitsermar heeft een schitterend weids uitzicht. De Friezen zeggen dan: “Hier kun je ademen”! ‘s Avonds, overdag, zomer en winter, het is hier altijd heerlijk vertoeven. Stress vliegt van uw schouders af en u komt helemaal tot rust. De goede recensies van onze gasten spreken boekdelen!

Lees hier de ervaringen van onze gasten:

“We hebben een heerlijke vakantieweek gehad in jullie huis! Dit is echt een prachtplek. Vooral het weidse, vrije uitzicht! In huis was alles ook prima voor elkaar. We hebben heerlijk kunnen varen met onze boot en hebben met de auto de omgeving verkend. En natuurlijk de Kameleonboerderij bezocht. Kortom, voor herhaling vatbaar”! 

“Twee heerlijke weken vakantie gehad in jullie huisje. Het was mooie weer, dus hebben we veel in de tuin gezeten en gezwommen. De tuin was zo hondvriendelijk dat we de honden ‘s avonds met moeite naar binnen kregen. Ook hebben we veel van de omgeving gezien: Sneek, Lemmer, Woudsend etc. Het huis was comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het was fijn hier te zijn, te relaxen en te ontspannen”.

“De KBBC-vlag verwelkomde ons…. We hebben een heerlijke week gehad. Veel regen en wind, maar we hebben best nog veel gezeild. Voor de Pico was de wind geweldig. Zodra de zon er was, zaten we buiten. We hebben genoten van het vrije uitzicht en de tuin. M.n. ook onze honden hebben genoten van tuin en steiger. Jullie huis is heerlijk comfortabel. Alles aanwezig. Gezellig ook. Gemakkelijk bereikbaar, zowel over de weg als over het water. Nogmaals, het was een heerlijke week”!

 

Direct door naar Reserveren

 

Vragen?

Heeft u nog vragen? Onze beheerder staat u graag te woord.